Vremenska napoved Logatec

Logatec je manjše mestece na obrobju Notranjske. V preteklih dneh je bila tu zelo razvita industrija, sedaj pa jo je recesija in nespametne odločitve pokopala. Logatec ima danes razvito drugačno industrijo, ki temelji na znanju. Na znanju temelji tudi vremenska napoved vremena, ki jo prav za ta kraj imenujemo vremenska napoved Logatec. Vremenska napoved Logatec je ravno tako nepredvidljiva kot je nepredvidljiva gospodarska dejavnost v mestu Logatec.

Vremenska napoved Logatec napoveduje pravo notranjsko vreme. Vremenska napoved za Logatec napove sončno poletno vreme z visokimi temperaturami, ki kmetom omogočijo spravilo sena in povzroči sive lase tistim, ki imajo na njivah posajene poljščine. Vremenska napoved Logatec napove tudi sušo in nevihte. Vremenska napoved za Logatec pozimi prinese mrzlo vreme z veliko snega, ki dela preglavice na cestah in v gozdovih, ki so na tem območju kar pogosti.

Zaradi vremena, ki ga vremenska napoved Logatec napoveduje, se morajo vsi, ki živijo na območju občine Logatec, zelo prilagajati. Za kmetovanje je torej zelo pomembna elastičnost, vendar je to zelo težko. Včasih je vremenska napoved Logatec prav nemogoča.